← повернутися назад...

Taras Seasonal Beer

 

Категорія Темний табір

Підкатегорія Мюнхенський дункель

Вихід 72%

 

Інградієнти:

 

Бест Мюнхен Мальт

Бест Пілз Мальт

Бест Ароматика Мальт

Бест Карадарк Мальт

Бест Блек Мальт

Норден Брюер (гранули) кип'ятити 60 хв

Заац (гранули) кип'ятити 15 хв

Херсбрукер (гранули) кип'ятити 1 хв

 

Дріжджі Зафлагер S-189

Замітка:

 

Традиційне пиво Скандинавії

Затирання

60 ° С - 15 хв

63 ° С - 40 хв

69 ° С - 20 хв

72 ° С - до оцукрювання

78 ° С - перекачування на фільтр

 

Екстракт / Бродіння

 

Початкова щільність по ареометра - 18,9 ° Plato

Ступінь зброджування 75%

Екстракт по ареометра 4,71 ° Plato

Алкоголь 5,6% мас; 7,9% про

← повернутися назад...