Taras Seasonal Beer
Категорія Темний табір
Підкатегорія Мюнхенський дункель
Вихід 72%
Інградієнти:
Бест Мюнхен Мальт
Бест Пілз Мальт
Бест Ароматика Мальт
Бест Карадарк Мальт
Бест Блек Мальт
Норден Брюер (гранули) кип'ятити 60 хв
Заац (гранули) кип'ятити 15 хв
Херсбрукер (гранули) кип'ятити 1 хв
Дріжджі Зафлагер S-189
Замітка:
Традиційне пиво Скандинавії
Затирання
60 ° С - 15 хв
63 ° С - 40 хв
69 ° С - 20 хв
72 ° С - до оцукрювання
78 ° С - перекачування на фільтр
Екстракт / Бродіння
Початкова щільність по ареометра - 18,9 ° Plato
Ступінь зброджування 75%
Екстракт по ареометра 4,71 ° Plato
Алкоголь 5,6% мас; 7,9% про