← повернутися назад...

Azorian Cream Ale

 

Категорія Світлий гібридний ель

Підкатегорія Кремовий Ель

Вихід 72%

 

Інградієнти:

 

Бест Пілз Мальт

Бест Карамель Мальт Пілз

Бест Пшеничний Мальт

Рис

Рисова лушпайка

Геркулес (гранули 17,0% альфа) кип'ятити 60 хв

Заац (гранули 3,3% альфа) кип'ятити 15 хв

 

Дріжджі - Ноттінгем Ель

Замітка:

 

Затирання 50 ° С - 30 хв

63 ° С - 15 хв

69 ° С - 30 хв

72 ° С - до оцукрювання

78 ° С - перекачування на фільтр

 

Екстракт / Бродіння

 

Початкова щільність по ареометра - 12,9 ° Plato

Ступінь зброджування 82,8%

Екстракт по ареометра 2,22 ° Plato

Алкоголь 4,5% мас; 5,7% про

Норма гіркоти 21,6 Од. гіркоти

← повернутися назад...