← повернутися назад...

Liefmans Krikbier

 

Категорія Фруктове пиво

Підкатегорія Фруктове пиво

Вихід 72%

 

Інградієнти:

 

Бест Пілз Мальт

Бест Карадарк Мальт

Бест Блек Мальт

Кукурудзяні пластівці

Ячмінні пластівці

Сладек (гранули) кип'ятити 90 хв

Херсбрукер (гранули) кип'ятити 90 хв

Заац (гранули) кип'ятити 15 хв

вишня

 

Дріжджі Ноттінгем Ель

Замітка:

 

Вишню задати на вторинне бродіння. Залишити витримуватися 3 місяці.

Затирання 60 ° С - 15 хв

63 ° С - 40 хв

69 ° С - 20 хв

72 ° С - до оцукрювання

78 ° С - перекачування на фільтр

 

Екстракт / Бродіння

 

Початкова щільність по ареометра - 12,25 ° Plato

Ступінь зброджування 79,5%

Екстракт по ареометра 2,51 ° Plato

Алкоголь 4,1% мас; 5,2% про

← повернутися назад...