← повернутися назад...

Cherry wheat beer

 

Категорія Фруктове пиво

Підкатегорія Фруктове пиво

Вихід 72%

 

Інградієнти:

 

Бест Пшеничний Мальт

Херсбрукер (гранули) кип'ятити 90 хв

Херсбрукер (гранули) кип'ятити 2 хв

свіжої чорної вишні

 

Дріжджі Ноттінгем Ель

Затирання

 

60 ° С - 15 хв

63 ° С - 40 хв

69 ° С - 20 хв

72 ° С - до оцукрювання

78 ° С - перекачування на фільтр

 

Екстракт / Бродіння

 

Початкова щільність по ареометра - 10,29 ° Plato

Ступінь зброджування 79,5%

Екстракт по ареометра 2,11 ° Plato

Алкоголь 3,4% мас; 4,3% про

← повернутися назад...