Cherry Wheat

 

Категорія Фруктове пиво

Підкатегорія Фруктове пиво

Вихід 82%

 

Інградієнти:

 

Бест Пілз Мальт

Бест Пшеничний Мальт

Бест Мюнхен Мальт

Бест Карапілс Мальт

Заац (гранули) кип'ятити 60 хв

Херсбрукер (гранули) кип'ятити 15 хв

вишні після кип'ятіння

 

Дріжджі Ноттінгем Ель

Затирання

 

60 ° С - 15 хв

63 ° С - 40 хв

69 ° С - 20 хв

72 ° С - до оцукрювання

78 ° С - перекачування на фільтр

 

Екстракт / Бродіння

 

Початкова щільність по ареометра - 13,60 ° Plato

Ступінь зброджування 79,5%

Екстракт по ареометра 2,79 ° Plato

Алкоголь 4,6% мас; 5,8% про