Azorian great Indin Pale Ale (IPA)

 

Категорія Індійський Світлий ель

Підкатегорія Англійська ІПА

Вихід 75%

 

Інградієнти:

 

Бест Пілз Мальт

Бест Карамель Мальт Дарк

Бест Пшеничний Мальт

Геркулес (гранули) кип'ятити 60 хв

Херсбрукер (гранули) кип'ятити 15 хв

Херсбрукер (гранули) кип'ятити 1 хв

Херсбрукер сухий

 

Дріжджі - Ноттінгем Ель

Замітка: Дуже простий і вдалий рецепт

Затирання

 

50 ° С - 30 хв

63 ° С - 15 хв

69 ° С - 30 хв

72 ° С - до оцукрювання

78 ° С - перекачування на фільтр

 

Екстракт / Бродіння

 

Початкова щільність по ареометра - 12,55 ° Plato

Ступінь зброджування 75%

Екстракт по ареометра 3,13 ° Plato

Алкоголь 3,9% мас; 5,0% об

Норма гіркоти 63,9 Од. гіркоти