← повернутися назад...

Kostritzer

 

Категорія Темний лагер

Підкатегорія Шварцбір (чорне пиво)

Вихід 65%

 

Інградієнти:

 

Бест Пілснер Мальт

Бест Мюнхнер Мальт

Бест Ароматика Мальт

Бест Карамель світлий

Бест Карамель темний

Бест Блек Мальт

Херсбрукер (гранули) кип'ятити 50 хв

Херсбрукер (гранули) кип'ятити 30 хв

Херсбрукер (гранули) кип'ятити 20 хв

 

Дріжджі S-23

Затирання

 

60 ° С - 15 хв

63 ° С - 40 хв

69 ° С - 20 хв

72 ° С - до оцукрювання

78 ° С - перекачування на фільтр

 

Екстракт / Бродіння

 

Початкова щільність по ареометра - 15,05 ° Plato

Ступінь зброджування 75%

Екстракт по ареометра 3,76 ° Plato

Алкоголь 4,8% мас; 6,1% про

← повернутися назад...