Kostritzer
Категорія Темний лагер
Підкатегорія Шварцбір (чорне пиво)
Вихід 65%
Інградієнти:
Бест Пілснер Мальт
Бест Мюнхнер Мальт
Бест Ароматика Мальт
Бест Карамель світлий
Бест Карамель темний
Бест Блек Мальт
Херсбрукер (гранули) кип'ятити 50 хв
Херсбрукер (гранули) кип'ятити 30 хв
Херсбрукер (гранули) кип'ятити 20 хв
Дріжджі S-23
Затирання
60 ° С - 15 хв
63 ° С - 40 хв
69 ° С - 20 хв
72 ° С - до оцукрювання
78 ° С - перекачування на фільтр
Екстракт / Бродіння
Початкова щільність по ареометра - 15,05 ° Plato
Ступінь зброджування 75%
Екстракт по ареометра 3,76 ° Plato
Алкоголь 4,8% мас; 6,1% про