← повернутися назад...

Brown McPorter

 

Категорія Портер

Підкатегорія Коричневий Портер

Вихід 88%

 

Інградієнти:

 

Бест Пілз Мальт

Бест Ароматика Мальт

Бест Карадарк Мальт

Бест Блек Мальт

Стіріан Голдінг (гранули) кип'ятити 60 хв

Стіріан Голдінг (гранули) кип'ятити 10 хв

 

Дріжджі Ноттінгем Ель

Замітка:

Затирання

 

60 ° С - 15 хв

63 ° С - 40 хв

69 ° С - 20 хв

72 ° С - до оцукрювання

78 ° С - перекачування на фільтр

 

Екстракт / Бродіння

 

Початкова щільність по ареометра - 13,8 ° Plato

Ступінь зброджування 63%

Екстракт по ареометра 5,1 ° Plato

Алкоголь 4,0% мас; 4,7% про

← повернутися назад...