Brown McPorter
Категорія Портер
Підкатегорія Коричневий Портер
Вихід 88%
Інградієнти:
Бест Пілз Мальт
Бест Ароматика Мальт
Бест Карадарк Мальт
Бест Блек Мальт
Стіріан Голдінг (гранули) кип'ятити 60 хв
Стіріан Голдінг (гранули) кип'ятити 10 хв
Дріжджі Ноттінгем Ель
Замітка:
Затирання
60 ° С - 15 хв
63 ° С - 40 хв
69 ° С - 20 хв
72 ° С - до оцукрювання
78 ° С - перекачування на фільтр
Екстракт / Бродіння
Початкова щільність по ареометра - 13,8 ° Plato
Ступінь зброджування 63%
Екстракт по ареометра 5,1 ° Plato
Алкоголь 4,0% мас; 4,7% про