← повернутися назад...

Azorian Mocha Porter

 

Категорія Портер

Підкатегорія Надійний Портер

Вихід 72%

 

Інградієнти:

 

Бест Пілз Мальт

Бест Карадарк Мальт

Бест Блек Мальт

Традиційне (гранули) кип'ятити 90 хв

Херсбрукер (гранули) кип'ятити 15 хв

Заац (гранули) кип'ятити 15 хв

Французький смажений кави кип'ятити 5 хв

 

Дріжджі Ноттінгем Ель

Замітка:

 

Кава молоти безпосередньо перед завданням.

Затирання

60 ° С - 15 хв

63 ° С - 40 хв

69 ° С - 20 хв

72 ° С - до оцукрювання

78 ° С - перекачування на фільтр

 

Екстракт / Бродіння

 

Початкова щільність по ареометра - 13,8 ° Plato

Ступінь зброджування 74%

Екстракт по ареометра 3,6 ° Plato

Алкоголь 4,8% мас; 5,5% про

← повернутися назад...