Azorian Mocha Porter
Категорія Портер
Підкатегорія Надійний Портер
Вихід 72%
Інградієнти:
Бест Пілз Мальт
Бест Карадарк Мальт
Бест Блек Мальт
Традиційне (гранули) кип'ятити 90 хв
Херсбрукер (гранули) кип'ятити 15 хв
Заац (гранули) кип'ятити 15 хв
Французький смажений кави кип'ятити 5 хв
Дріжджі Ноттінгем Ель
Замітка:
Кава молоти безпосередньо перед завданням.
Затирання
60 ° С - 15 хв
63 ° С - 40 хв
69 ° С - 20 хв
72 ° С - до оцукрювання
78 ° С - перекачування на фільтр
Екстракт / Бродіння
Початкова щільність по ареометра - 13,8 ° Plato
Ступінь зброджування 74%
Екстракт по ареометра 3,6 ° Plato
Алкоголь 4,8% мас; 5,5% про