Azorian Pilsner
Категорія Пілзнер
Підкатегорія Чеська пілзнер
Вихід 72%
Інградієнти:
Бест Пілз Мальц
Бест Карапілс Мальт
Бест Пшеничний Мальт
Херсбрукер (гранули) кип'ятити 90 хв
Заац (гранули) кип'ятити 15 хв
Заац (гранули) кип'ятити 1 хв
Дріжджі - Зафлагер S - 23
Замітка:
Затирання
50 ° С - 30 хв
63 ° С - 15 хв
69 ° С - 30 хв
72 ° С - до оцукрювання
78 ° С - перекачування на фільтр
Екстракт / Бродіння
Початкова щільність по ареометра - 12,11 ° Plato
Ступінь зброджування 72%
Екстракт по ареометра 3,39 ° Plato
Алкоголь 3,7% мас; 4,7% про
Норма гіркоти 35 Од. гіркоти