← повернутися назад...

Azorian Pilsner

 

Категорія Пілзнер

Підкатегорія Чеська пілзнер

Вихід 72%

 

Інградієнти:

 

Бест Пілз Мальц

Бест Карапілс Мальт

Бест Пшеничний Мальт

Херсбрукер (гранули) кип'ятити 90 хв

Заац (гранули) кип'ятити 15 хв

Заац (гранули) кип'ятити 1 хв

 

Дріжджі - Зафлагер S - 23

Замітка:

Затирання

 

50 ° С - 30 хв

63 ° С - 15 хв

69 ° С - 30 хв

72 ° С - до оцукрювання

78 ° С - перекачування на фільтр

 

Екстракт / Бродіння

 

Початкова щільність по ареометра - 12,11 ° Plato

Ступінь зброджування 72%

Екстракт по ареометра 3,39 ° Plato

Алкоголь 3,7% мас; 4,7% про

Норма гіркоти 35 Од. гіркоти

← повернутися назад...